perjantai 26. elokuuta 2011

Ja tämänkin muistan

Nessebar
kesäkuu 2011

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania matkamuistoja! Vain matkalla käynyt tietää sen tunnelman (oma kokemus), mitä kuvat kertovat!
Kiitti Satu!
Kesäistä viikonloppua! AL

himalainen kirjoitti...

Pieni tyttö on niin suloinen, kaunis. On ihana seurata ihmisiä toisessa maassa, miten he ovat samanlaisia, mutta samalla myös erilaisia. Me nähtiin kerran yksi tilanne, jossa koko perheestä otti kuvaa sellainen pieni italialaispoika. Se on ihana muisto. Voi miten kaikki mummot ja papat ja isät ja äidit ja muut kannustivat poikaa ja kehuivat, että upeaa. Ja poika loisti kuvanottohetkellä. Kuva ehkä meni ihan pieleen ja tulikohan siihen edes kaikkia henkilöitä, mutta muistan aina, minkälaiset aplodit hän sai kuvanotosta.

Se lämmittää vieläkin.

Kauniit nuo alemmat kuvat myös. Vesi, lämmin tuuli, lämpö iholla.... tuntuu, että sellaista tarvitsee vielä.

tinttarus kirjoitti...

KAunista♥
Alemman ensikuva sai ajattelemaan, että siinä on reitti kesästä syksyn syliin. Ja kun pysähtyy ja katsoo taakseen:siellä se kesä vielä viipyy vilkuttamassa ja kutsuu käväisemään pesässään:)
Nyt suunnistan tyttösen jalkapalloa jännittämään ja iltapäiväksi kuoronsa laulua kuulemaan. Rakas polkaisee täältä sinne (Saloon) poikasen jalkisturnausta kannustamaan...
Hellurei!

Satu kirjoitti...

AL! Niinhän se on. Kesäkuussa oltiin ja vielä ikävöin matkalle. :) Ihana helle nyt, kiitos!

himalainen! Ihana muisto sinulla tuosta pienestä pojasta :) täällä on nyt ihmeellinen kesähelle, oi mahtavaa. tekisi mieli uimaan, mutta on ryhdyttävä siivoamaan, huomenna tytön synttärijuhlat.Juuri nyt en ole järin riemuissani, etenkään siivoamispuolesta. En tajua miten kaikki levähtää ympärillä. Koko ajan pitäisi järjestää ja järjestää, ush. Anteeksi vuodatus ;) arvelen, että juuri sinä ymmärrät. Mutta ostin ihanaa punaista lankaa, jos ajattelen sitä samalla kun siivoan , auttaisiko?

tinttarus! Jalkapalloa siis siellä. Meillä poika lähti juuri peliin, Littoisiin :) Ja minä ryhdyn siivouspuuhiin, voih. Ihanaa kesää sinne! :)