perjantai 25. maaliskuuta 2011

Pitkän päivän iltaa


vietän täällä koulun asuntolassa,
tyytyväisenä, sillä päivä oli hyvin antoisa.
Hilpeän hauskaakin oli, nauru raikasi tasaiseen tahtiin!
Opittiin mm. kaikki elokuvan tekemisen salat.
Tänään on tuntunut aamusta asti siltä, että aika ei etene,
ihan kuin sitä vain riittäisi, loputtomasti tänä päivänä.
Johtuuko siitä, ettei ole ollut kiire
vai kenties siitä, että pitäisi tehdä piirustusharjoituksia huomiseksi,
kuvittelen, että hyvin vielä ehdin,
aikaa on vaikka kuinka paljon...?
(piirrän siis yöllä)

Huomenna meillä on elävän mallin
piirustusta koko päivä.
Kivaa, mutta haastavaa.
Ajattelin kyllä piirrellä
ihan yhtä varmasti ja letkeästi kuin täällä.

Jos se ei jostain syystä onnistu,
kaivan takataskusta tuon tyttären piirroksen
ja väitän omakseni.
On meinaan sen verran upea!





11 kommenttia:

Prisca kirjoitti...

No upea on! Saattaisi opettaja nimetä sinut taitelijaksi!
Hyvää piirrustus yötä! Ja mietin, että voisi olla aika ihanaa viettää välillä tuollaista opiskelija-elämää... elää vain itselleen ja opiskelulleen -siispä ihan kokonaan itselleen. Varmasti valtavan antoisaa ja voimauttavaa.

Satu kirjoitti...

aurinko ja kuu! Joo ajattelin että hätätapauksessa voin turvautua tohon, tytär ei varmaan pahastu...tulee häneltä tota piirustustuotosta liukuhihnalta, päivvastoin kuin meikäläiseltä...

Olet kyllä niin oikeassa, nämä koulupäivät on enimmäkseen todella mahtavia. Mun omat hetket! Todella tärkeitä.

Maria kirjoitti...

Ihanaa sinun omaa viikonvaihdettasi toivotellen
maria

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Ihana kuva! Tiedätkö, kun luen blogiasi minulle tulee opiskeluhaaveita. Olen opiskellut kiinnostavaa alaa, mutta en tunne sitä ihan omakseni. Joskus tuntuu, että olisi mukava hakeutua uudelle alalle, mutta riittääkö rohkeus? :)

Ninnu kirjoitti...

Käsi on maailman vaikein piirtää... Ei sitä kaikki ammattilaisetkaan taida. Kandee aluks ottaa suora kuvakulma, ettei lyhennyksiä tule niin paljon :-).

Koulupäiväsi kuulostavat ihanilta, kuten itsekin jo mainitsit.

Ihana tuo piirros! Hilpeä.

Halaus!

himalainen kirjoitti...

Oho, siitä tuli käsi :)

Olisipa kivaa löytää itsestään piirtäjä, että joku auttaisi löytämään sen. Sinun koulupäivä kyllä kuulostaa inspiroivalta ja kaikenlaiselta uusien upeiden taitojen oppimiselta. Ja kaikkeen sellaiseen inspiroivaan tutustumiselta.
Voi että, ihanaa kivaa oloa sinulle!!!

Dahlia kirjoitti...

Piirtäminen on kyllä mahtava taito. Iloa piirrustushommiin sulle ja hyvää viikonloppua muutenkin! :)

Irmeli kirjoitti...

Hyvä että sinulla on varasuunnitelma, jos et siis saakkaat omaa piirustusta valmiikisi. Kunnon opiskelija on aina varautunut:)

Satu kirjoitti...

Maria! Kiitos, olikin oikein onnistuneet ja iloa tuottavat koulupäivät. Nyt asettelen itseäni taas kotiin.

Katja! Tästä olet Katja kertonut aiemminkin, huomaan, että olet aikamoisen tosissasi alanvaihdon suhteen, se on jo hyvä alku opiskelemaan hakeutumiselle! Voin lämpimästi suositella! Itsellä kävi niin, että kaikki tapahtui niin äkkiä, vuosi sitten huomasin tämän koulutusohjelman ja hain, kävin päsykokeissa ja aikamoisen yllärinä itselleni pääsin sisälle. En ehtinyt juurikaan pohdiskelmaan rohkeuden riittämistä, lähinnä mietin ajan riittämistä ja se on yhä se rasite tässä. Kun voisi opiskella täyspäiväisesti, oih! Mutta joka tapauksessa, tässä ollaan, muuta en osaisi nyt ajatellakaan, näin tämän ilmeisesti kuului mennä :) Anna palaa, nainen!

Satu kirjoitti...

Pakko laittaa vastauksia pienissä erissä, kun niin usein blogger ilmoittaa, että pyyntöä ei voida toteuttaa...ei kiva silloin, kun olet vastannut jokaiselle pitkästi...

Ninnu! Kyllä, hilpeä on kummityttösi piirros! :) Joo, käsi ja jalka ja vartalo ja...erityisesti kasvot, kaikki hirmu vaikeita piirrettäviä (otan mielummin kuvan :D ), mutta hauskaa oli taas harjoitella. Elävä malli on ihan huippu! Pitäiskö meidän joskus piirtää liikkuvaa mallia yhdessä? Siis tuota eläväistä kummityttöäsi :D

Kyllä nuo koulupäivät on hienoja, tietty välillä mättääkin, mutta useimmiten. Niin erilaista kuin arki. Halaus sinullekin!

himalainen! :D juu niin tuli, mulla ei aina tullut vaikka yritin :D yksi käsistäni näytti letulta.

Mun sisäinen piirtäjä on aina unessa, lukkojen takana. Se pitää herätellä ja juurikin näin, että siinä on apuna muitakin, ei herää mun pyynnöstä. Kovati pitää harjoitella, että kynä alkaa totella. Vaikea laji, mutta kiehtova! Ihanaa kivaa sinulle sinne sunnuntaihin, kesäaikaan!

Satu kirjoitti...

Dahlia! Kiitos! Eilinen päivä piirrettiin ja oli oikeasti huisin kivaa, opin taas paljon uutta! Taidosta en tiedä, kai sitä hiukan on, mutta pitäisi jatkuvasti piirtää, jotta pysyisi yllä saatika kehittyisi.

Irmeli! Joo, tällä kelvottomalla koululaisella on aina varasuunnitelma ja sata selitystä takataskussa tiukkojen tilanteiden varalle! :D Mutta ihmeekseni nyt pärjäsin omin avuin, välillä yllätän itsenikin!