tiistai 1. marraskuuta 2011

Veriroiskeita ja hiphopaskelia

meillä tänään.
Pienemmän tyttären tanssitreenit jatkuvat kotiolohuoneessa
varsinaisten hiphoptreenien jälkeen.
Hiki päässä musan pauhaessa.

Isompi tytär vetäisi kajaalit silmiin,
kurkun auki ja kietoutui verisiin sideharsoihin.
Lähti discoilemaan, syksyn kuumin tapahtuma koulussa.

Poika pyöräytteli silmiään tämän kaiken keskellä,
vetäisi futiskamat päälle ja pakeni pimeyteen.

Minä etsin kadotettua marraskuuta, en löytänyt,
vaan korvikkeeksi tyhjensin kirjaston mm. joulukirjoista.
Uunissa paistuu hunajainen peltileipä
auringonkukansiemenillä höystettynä.
Iltapalaksi sitä ja niitä kirjoja.

7 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

Tààllàkin maanantai-iltana alakylà oli ihan Halloween, mutta minà istuin telkkarin ààressà ja kudoin. Mulle riitti huviksi myòs lasillinen viinià.

tinttarus kirjoitti...

Täälläkin poika pakkasi reppuunsa jalkiskamat ja häipyi marrasharmauteen. Huikkasi unohtaneensa matikanläksyt:(
Pikkuisin saapui jalkiksesta hänkin. Toi ripauksen punaista tullessaan. Poskissaan. Muistaa aina läksynsä:)
Isompi asetteli valon otsalleen ja höklkkäsi ohjattuun venyttelyyn. Ei läksyä taaskaan=) Kummallinen tuo 8.luokka kun ei läksyä oikein ikinä. Muilla ehkä muttei tällä neidolla;)
Rakaskin jalkiskentällä.
Minä aloitin antibiootin. Sen kanssa ei saa juoda maitoa. Viiniä onneksi:)
Taitaa olla tylsyys tässä sylissäni.
Hip Hop kuulostaa nyt ylivoimaisen suurelta voimainponnistukselta. Kadehdin ihan♥
Luoksesi lämpöinen ajatus.

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, näitä Äidin pieniä!Ihana lukea postauksiasi lapsistasi, ku ite vielä leikki tohon aikaan nukeilla, hups hiphoppia, halloweenia, Hui, ajan virrassa on meikänkin pysyttävä!Lapsenlapseni Oona 12v viimosenpäälle Jokeri-fani, jääkiekkoilija Hänkin, niin ja toinen 4v hoitelee Mymmeli-kania ja hoidossa joka toinen viikko mummilla! Ai niin, se HÄÄPUKU-kuva!Marraskuu-terkuin Helinä

Villasukka kirjoitti...

Vauhtia teillä piisaa :). Peltileipä kuullostaa ihan parhaalle. Pikku hiljaa se joulu alkaa koputella ovissa ja ikkunoissa. Josko viikonloppuna ehtisin pysähtymään ja ottamaan kirjahyllystä joulukirjat ja kupillisen teetä viereen.

Kirjailijatar kirjoitti...

Mahtavat tanssimeiningit teillä! Minusta on ihanaa, kun lasketaan irti kaikista pidäkkeistä, rullataan matot ja tanssitaan. Siitä tulee niin hyvä mieli.

Satu kirjoitti...

Lissu! Erinomaiset huvit sulla, ihan parhaat. Juurikin riittävät olisivat mullekin, hiphopit ja veriroiskeet täällä muista tarpeista ja höysteenä :D.

tinttarus! Ihana kommentti, kiitos, ihan kuin olisin päässyt teille kylään. Ja ottaisin kyllä lasillisen viiniä, kiitos! Kuka nyt maitoa tarvitseekaan! :D Hyvä, että sait lääkeet, toivon, että olet jo kohti toipumista!! Läksyt kuulostavat niin tutulta jutulta, jokaisella todellakin oma tapansa suhtautua niihin. Onneksi tuo seiskaluokkalainen poikani on saanut nyt otteen asioihin, alkusyksyn välinpitämättömyys oli varsin ikävää ja hivenen huolestuttavaakin. Nauratti viidesluokkalainen tyttö, kun eilen manasi tämän päiväistä esitelmäänsä, että hullua esitelmöidä VILLISIASTA! Nyt pienin kuumeessa ja minä taas kotona loppuviikon, auts...

Lämpimät terveiset täältä sinne, kiitos kun kävit :)

Satu kirjoitti...

Helinä! Ihania juttuja sullakin sitten siellä, lätkää ja eläimellistä menoa! ;) Joo tämä ajan virta on välillä sellainen, että huuli pyöreänä yritän kipittää perässä... MÄ LUPAAN, IHAN PIAN SE KUVA!! ;)

Villasukka! No vauhtia piisasi, kunnes hiphoppari sairastui ja makaa tuossa nyt kuumeessa...Peltileipä on supernamia ja niin helppoa tehdä, ah! Joulutunnelmia viikonloppuusi :)

Kirjailijatar! Lasketaan irti kaikista pidäkkeistä...jes!! Tuo lause jää taatusti päähäni, kiitos, ihana! Ja tarpeellista! Nyt pidäkkeinä tanssijan kuumetila, kotona mökkeillään loppuviikko.