perjantai 10. kesäkuuta 2011

Pidettiin palaveria



parvekkeella, koko perhe kasassa,
kaikki hyvin.
Suunniteltiin matkaa,
päivitettiin kuulumiset,
testattiin aurinkolasit ja naurettiin.
Pienin nukahti huoneensa lattialle,
parvekkeen viereen.

Parvekkeella on nyt ilo viettää aikaa,
pappa teki meille mahtavat penkit ja pöydän,
ollaan hurjan kiitollisia niistä.

Kuvan pihaan terveisiä,
kiitoksia menneestä viikosta,
tyttö on niin tyytyväinen ja onnellinen!






4 kommenttia:

Linnea kirjoitti...

Tekisi mieli nukkua parvekkeella, mutta se on niiiin pieni. Ja aamulla porottaisi kuumasti.

sade kirjoitti...

Ihana palaverihetki. perheen yhdessä olo on ihan parasta. <3

Prisca kirjoitti...

Perhepalaveri... voi. Kuulostaa ihanan organisoidulta ja hyvältä perhemeiningiltä. Meiltä jää moiset... "palaveerataan" missä milloinkin ollaan sattumalta yhtäaikaa paikalla ja meininki suhtkoht rauhallinen. Hyvä te!

Satu kirjoitti...

Linnea! Meillä mahtuis muutamalle punkan tekemään partsille. Ja aamulla olisi varjokin. Että jos haluat parvekemajoitusta, niin tervetuloa!

sade! Kyllä, ja juuri nyt arvostan näitä vähäisiä yhteisiä hetkiä suuresti, hyvä henki on välillä aika hakusessa, kun jokainen muksu vuorollaan murjottaa, murkkuikäinen pahimpana. Sitten kun onnistuu, siitä on pakko tehdä blogipostauskin! :D

aurinko ja kuu! No tuota...organisointi oli tästä kaukana, hyvään perhemeininkiin pyritään kyllä, mutta kuten yllä sanoin, hakusessa usein on ;). Ex tempore toimii meilläkin parhaiten. Välillä on pakko palaveerata, oli sitten henki mikä hyvänsä.

Vaikea tämä aika, kun poika ihan hukassa murrosiän kynnyksellä. Luo välillä ikävää tunnelmaa koko perheeseen. Ehkä tästä selvitään kuitenkin. Ja onni se, että välillä kaikki ollaan yhtä aikaa samoilla fiiliksilläkin! Hyvää teki tämä viikko, kun jokainen pääsi ikiomalle kesälomareissulle meidän ollessa töissä. Saivat kaikki lomaa toisistaan.