tiistai 14. heinäkuuta 2009

Tiistaina



olen juonut paljon minttuista vihreää teetä

lukenut Siri Hustvedtin
kiehtovaa kirjaa Amerikkalainen elegia

kuunnellut pienten tyttölasten onnellisia leikkejä

ilakoinut pikkutyttären kanssa vesiväreillä

pyöritellyt kankaita käsissäni
ja saanut jotain pientä valmiiksikin















Mitä sinä luet tällä hetkellä?



16 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Kivoja vesivärikuvia! :)

Minulla on menossa kevyt kesälukeminen eli Virpi Hämeen-Anttilan "Perijät". Eräs ystäväni sanoi siitä luettuaan, että tuli ihan Hilja Valtonen mieleen. Siitä varmaan arvaa, että keveetä on :).

elina kirjoitti...

Moi.
Täällä on vihdoinki meneillään se Némirovskyn Ranskalainen sarja! Sama joka kirjoitti Sunnuntai-novellit. Lainasitko itse sen? Oli muutama muu opus luettavana sitä ennen..mm. Enni Mustosen Lipunkantajat. Mustosen kirjatkin on jotenkin jäänyt tähän mennessä väliin, mutta seuraavalla kerralla kirjastosta taatusti lähtee mukaan toinen sarjaan kuuluva opus. Täällä on tullut luettua ihan ahmimalla tänä kesänä :D.

elina kirjoitti...

Ja tuota Hustvedtiä lähtee mukaan myös, jos paikalla on. Hustvedtin Kaikki mitä rakastin oli jonotuksen takana, ja sitä kyllä kannatti odottaakin.

irene kirjoitti...

Mulla on meneillä parhaillaan kirja Laulaisin sinulle lempeitä lauluja. Kirjan on kirjoittanut ruotsalainen juristi Linda Olsson. Mun Esikoinen työskentelee kirjojen parissa ammatikseen ja suositteli mulle tätä kirjaa.

kata kirjoitti...

Mä olen nykyään niin laiska lukemaan kirjoja ettei mitään määrää. Illalla mökillä lueskelin Anne Hietasen "Valonvoimaa"-kirjaa. Se on kivi- ja väriterapiaopas. Kaivoin sen esiin koska näin unta karneoli-korusta. On mullakin unet! Pitäis varmaan löytää se kivi itselle jostakin, onko vinkkejä?
Akvarellikuvasi ovat niin sykähdyttävän ihania että melkein täällä jo kostuttelen papereita!!
Tänään olisikin ihana maalata...

Lankastia kirjoitti...

Teillä onkin ollut mukava tiistai! Hienoja vesivärikuvia!
Meillä jatketaan kotimaisen fantasian parissa, ja ääneen lukien. Mulla alkaakin olla jo ääni käheenä. Eilen saatiin päätökseen Ilkka Auerin Varjoissa vaeltaja, seuraavana odottaa sarjan kolmas osa: Hyinen hauta.

Nina kirjoitti...

Oi vesivärit, minunkin täytenee kaivella heti jostain kätköistä ja maalata. Kuuluu ehdottomasti kesään!

Meininkäinen kirjoitti...

Vastavierailulla. Olipa hienoa, että jätit blogiini kommentin, jotta itsekin löysin tänne! Kerrassaan ihana blogi tämä.

vilukissi kirjoitti...

Oli tosi hyvä, että jätit merkinnän blofgiini, että osasin tänne! Ihana blogi ja katsoin,e ttä olet vielä käsityöläinenkin! Toivottavasti löydän jotain kuvia töistäsi, kun nyt seuraavaksi luen kaikki postauksesi!

Luen paraikaa Love Armi, henkilökuvaa Armi Ratiasta ja odotan innolla kirjaa Carlos Ruiz Zafònin uusinta tulevaksi! Husvedtin molemmat olen jo lukenut! Oletko lukenut Anne B Ragdea?

vilukissi kirjoitti...

Hei taas! Kaikki luettu...ihana blogi! Rintaneulojasi ilman sitä keskustaa voi käyttää myös lautasliinoihin!! Nättejä kaikki tyynni. Minä olen toiselta "ammatiltani" kans käsityöläinen...blogissani joitain kuvia, kategoriassa "käsitöitä"

Linnea kirjoitti...

Hei! Minulla on edelleen kesken se Gavaldan uusin: Lohduttaja. On vähän tarpomista tuo kirja. Ei niin sydämeen käypä kuin ensimmäinen, oivaltava kuin novellit tai hulvaton kuin Kimpassa. Taistelen kyllä loppuun, mutta taidan laittaa luettuani kirjan kiertoon, koska ainakaan vielä se ei vaikuta niin hyvältä, että laittaisin omaan hyllyyn.

violet kirjoitti...

Kiitos kysymästä, lopetin Säätiedotus merenkulkijoille, Sari Vuoriston kirjoittama.
Pidin valtavasti.

Satu kirjoitti...

Ninnu! Oli hauska läträtä! Ja kesällä keveys huippua!

elinam! Moi vaan!:) En vielä saanut Nemirovskya,
mutta koitan kesän aikana saada käsiini. Taitaa joku muukin haluta lukea niitä...Mustosta en ole lainkaan lukenut, täytyypä testata joskus. ja tuo Kaikki mitä rakastin täytyy myös lainata, tämä toinen on ihana! Kesään kuuluu lukeminen ahmimalla! Mun kesiin liittyy aina kirjaelämyksiä muiden elämysten rinnalla. Viime kesästä kaksi erityisesti...Kolmastoista kertomus( oikosulku, kirjailija hukassa) ja Kirjavaras (Zusak). Lukemisiin!

Irene! Onkos se hyvä? Kirjan nimi herätti heti kiinnostuksen!

Kata! Kivet kiinnostavat kovasti, mutta olen niitten kanssa ihan ööö...Onko se kirja kiinnostava? Unet välillä aikas erikoisia...maalaausiloja sullekin!

Lankastia! Tuo fantasia-kirjallisuus on multa mennyt ihan ohi, jollei Harry Pottereita lasketa niihin...Varmaan sellainen maailma, mihin jäisi helposti koukkuun...Hyinen hauta...iiks..

Sukkamieli! Ja kaivoitkin! :) Kivaa!

Meininkäinen! Kiitos kaunis, olipa mukava kun tulit!

Vilukissi! Hauskaa kun tulit! Kiitokset palautteesta! :) En ole lukenut tuota Ragdea, täytyypä sinunkin kirjavinkkisi listata ylös!
Ja tulen myös selaamaan blogisi läpi, käsityöt myös!

Linnea! No voih. Välillä pettymyksiäkin...Gavaldan aiemmat olleet niin kivoja.

Violet! Tämä kanssa listaan! Kirjan nimi mainio, jäi nyt kutkuttamaan minkätyyppinen kirja mahtaa olla...

Kiitos kaikille kommenteista ja kirjavinkeistä! Listan kanssa kirjastoon! :)
Lukekaamme!

navettakissa kirjoitti...

Ihanat värit tuossa valmiissa kuvassa! Kehyksiin vaan ja seinälle! =) Mä luen tällä hetkellä Pentti Kirstilän Jäähyväiset menneisyydelle -kirjaa. Tykkään sujuvasti kirjoitetuista rikosromaaneista, luen siis puhtaasti itseäni viihdyttääkseni, mitään syvällistä ja sivistävää sisältöä ei mun kirjoissa tarvitse olla. =)

Villilintu kirjoitti...

Mä olen vähän myöhässä näiden kommenttieni kanssa, mutta on tullut vähän harvemmin nyt blogeiltua. Johtuu ehkä osaltaan siitä, että olen koukussa lukemaani kirjaan ja käytän jokaisen tyhjän hetken siihen...

Kirja on Chimamanda Ngozi Adichien "Puolikas keltaista aurinkoa", joka oli ensimmäiset sata sivua tylsä kuin mikä, mutta muuttuukin yllättäen kiehtovammaksi ja kiehtovammaksi. Onneksi en lopettanut kesken (sain mieheltä lahjaksi niin en kehdannut..) :) Kirja kertoo 60-luvun Nigeriasta, elämästä ja ihmissuhteista Biafran sodan aikaan. On tullut kyllä uniinkin, sen verran kolahti jotkin ajatukset.

Sain viime jouluna tuon Amerikkalaisen elegian, mutta en ole edes avannut.. ehkä pitäisi?

Satu kirjoitti...

Kissa! Kiitos vaan! :) Kirstilä ihan vieras mulle, kirjaan ylös! Viihtyminenhän tärkeintä!

Villilintu! Mielenkiintoista. Sen kuuloinen kirja, etten varmaan tarttuisi siihen oma-aloitteisesti, mutta näin kehuttuna niin voisikin käydä! Kannattaa avata!