keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Punaiset neilikkani

jaksoivat niin ihmeellisesti kaikkien juhlien yli arkeen asti!
Nyt vasta muutama niistä nuupahti,
silti kauniita minusta.
Punainen, niin vahva ja täyteläinen, lämmin.
Hyvä ennen kevään raikkaita värejä.

Tänään menen ajoissa nukkumaan.
Huomenna alkaa tämän vuoden pilatekset, riemuitsen!
Perjantaina ajelen koulupäiville, pakkaan niinet mukaan.

Mies oli purkanut ja pilkkonut joulukuusen pois,
ihana avara koti odotti
kun pimeästä, liukkaasta palasin.
Kiitos.
8 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Upea kuvasarja.Tykkään vaan tummanpunaisista neilikoista.juuri tuollaisista.Hyvää viikon jatkoa sinulle Satu kulta.

Anonyymi kirjoitti...

Nukkumaanmeneminen ajoissa tekee hyvää. Pitäisikin taiteilla aiheesta huoneentaulu, jotta sen muistaisi (vaikka aamuvirkkuna olen itseäni pitänytkin). ;-)
Ihana, että käyt pilateksessa. Minä en ole kokeillut sitä koskaan, mutta voisin kuvitella senkin olevan monella tavalla hyväksi.
Hyviä ja syviä unia Sinulle. Ja kuulemisiin, kun aika antaa myöten. Ei hätää siis... Ihanaa viikon loppupuolta.
Sari

Lissu kirjoitti...

Tykkààn kaikista kukista. Neilikoita tulee vain harvoin hankittua, koska niità ei tààllà kaupoissa juuri nàe. Pilatesta ja hyvià yòunia. Vaude - pysyt kunnossa. Nuo niinijuttu kutittaa uteliaisuuttani...

Kirjailijatar kirjoitti...

Minullakin alkaa huomenna tanssitunnit puolen vuoden tauon jälkeen. Saa nähdä, selviänkö sieltä hengissä pois. Mukavaa pilatesta sinulle! Minä en osaa mennä ajoissa nukkumaan.

Linnea kirjoitti...

Neilikka on hieno kukka, jotenkin vanhanaikaisen herkkä. Äitini hääkimppu oli 44 vuotta sitten neilikoista.
Hyviä koulupäiviä sinulle!

Satu kirjoitti...

Maria! Oi kiitos, sinä kultainen! Minäkään en muita osta. Maria, jo perjantai! Terveisiä koulutieltä, vielä huomisenkin täällä. Kivaa. Ihanaa viikonloppua!

Sari! Niin, tekee se, mutta sitten käy aina kuitenkin niin, etten mene...ja seuraavana päivänä sen kyllä huomaa. Pilates on onni, koko keholle. Kun vielä kotonakin tekisi, niin olisi hyvä. Yritän opetella. Täällä koulussa nyt, ihanaa vaihtelua raskaaseen arkeen, kuin tuulettaisi päätään :) Kiitos Sari, olet aarre!

Lissu! Oi jos pilates ja hyvät unet olisivatkin ihan rutiini, pitäisi ottaa tavaksi useammin kuin kerran viikossa, molemmat. Niini on kivaa, innostavaa,tänään olen koko päivät täällä tehnyt, terapiaa :) ajattelin tehdä postauksen aiheesta, kunhan harjoitustyöni ovat siinä pisteessä että niitä voi esitellä :D

Kirjailijatar! No en minäkään, paitsi joskus perjantaisin vaan sammun sohvalle , siis ilmankin punaviiniä ;) Enkä siis nytkään onnistunut. Viikon univelat painavat niskassa, ehkä sitten sunnuntaiaamuna tulee nukuttua ne pois. Pilates oli hyvä, ja nyt tuntuu koko kropassa, jes! Entäs sulla?

Linnea! kiitos, mukavasti täällä meni tämä päivä ja huomenna jatkuu tuotesuunnittelulla. Oi, neilikkakimppu morsiamella, ihana!

vilukissi kirjoitti...

Et uskokaan, miten täällä sieluni lepää, kun katselen kuvia ja lueskelen!!! Kiitos!

Satu kirjoitti...

Vilukissi! Olen onnellinen että käyt, kiitos.