torstai 10. kesäkuuta 2010

Pellavalankaa




olen tänään hakenut,
vain kaksi kerällistä,
ehkä sitten lisää,
jos niistä jotakin syntyy.
Kauniita ovat katsellakin
ja voi sitä pellavan tuntua!

Kirjeenkin kirjoitin
ja sen vien postilaatikkoon,
kun tästä kohta torille suunnataan.

Aurinko paistaa
ja varpaissa nyt keltaista lakkaa.



8 kommenttia:

sade kirjoitti...

Ihanan näköistä lankaa. Kiva nähdä mitä siitä syntyy.. :)
ihana aurinko ja lämpö! olen nautiskellut pihalla ja virkannut samalla. sormissa vaaleanpunaista lakkaa + kimalletta. vähän blingblingiä arkeen ;D varpaan kynnet on vielä lakkaamatta. pitäisköhän tänään.. se on kesä! <3

Maria kirjoitti...

Sulla on Satu nyt sitten aurinkovarpaat:D Ihania lomahetkiä sinulle!

outi kirjoitti...

Jo oli aikakin! Ostin sata vuotta sitten ja jo silloin kerroit haaveilleesi. Minä en ole saanut mitään kaunista siitä aikaiseksi. Sinä saat varmasti. Jään odottamaan! Mutta kuten sanoit: kaunista kerälläkin.:)

Irmeli kirjoitti...

Herkullisia lankoja - rauhassa kannattaa katsoa. Edellisessä postauksessa on aivan ihanaa lomafiilistä...Tyttö ja vaunut - tulee oma lapsuus mieleen. Ja noita sandaaleissa leppoisasti lepäilleitä varpaita kyllä kadehdin:) Jatka ihanaa lomaasi.

Satu kirjoitti...

sade! On se kesä, kyllä on hienoa! Tämä aamu tosin näyttääkin pilvisemmältä ja tuuliselta...mutta ei haittaa, kesä kuitenkin! Saas nähdä mitä tuosta langasta, tekisin, mulla oli joku ajatus mielessä, mutta seo on karannut. Yritän saada jotain keskeneräistä ensin valmiiksi, mietiskellessäni.

Maria! Totta ne on arskavarpaat! :) kiitos Maria! Kun vielä saisi nuo lapsoset sellaiseen suloiseen lomafiilikseen, jokaisella joku vinkumisprojekti päällä ja kukaan ei kestä toistaan...argh.

Outi! Totta, nämä mun asiat aina tuppaa kestämään! :D Ja mistä vetoa, että kerällä ovat vielä ensi kesänäkin! Tosin jos niin, toivon, että se tarkoittaa sitä, että teen keskeneräisiä valmiiksi. ;)

Irmeli! Kiitos sinä ihana! Kyllä maalla oli mukavaa ja onneksi pian päästään uudestaan! Jatkan minä, päivät lentää ja kohta jo takaisin töihin... (siis vasta heinäkuun 21.päivä, mutta tällä vauhdilla se on jo kohta)

Ritva kirjoitti...

nam!

Mimmarna kirjoitti...

Sinulla on kyllä taito hyppysissäsi saada varmasti hektisestä (ei kai se muuta voi olla meillä kellään?) elämästä seesteisiä viipaleita sivuillesi. Ihailen sitä suuresti ja haaveilen että kaiken sen vaahtoamiseni sijaan pystyisin minäkin edes hetkittäin näkemään asiat kuten sinä. Vaikka varpaissa on vain tylsähkön vaaleaa lakkaa. Vai siitäkö se kiikastaakin?
Olen muuten myös haaveillut oikean kirjeen kirjoittamisesta, kokeilinkin mutta käsi ei kertakaikkiaan enää jaksa kirjoittaa ja voi sitä käsialaa! On niin kauan jo tullut lähes yksinomaan naputeltua ettei enää kaunoon taivu. Sääli.

Satu kirjoitti...

Ritva! Maiskis! :)

Mimmarna! Voi miten kauniisti sinä siellä minulle sanot! Olen ihan liikuttunut! Kiitos Mimmarna! Ja olet aivan oikeassa, hektistä tämä elo nimenomaan on ja kaipaan hirmuisesti sitä hiljentymistä, rauhaa, kiireettömyyttä, mitä ehkä näillä postauksillani yritän saada aikaan, ennenkaikkea itselleni. Ihanaa, jos se välittyy muillekin! En tiedä vaikuttaako lakka, mutta älä huoli, vaahtoan minäkin täällä ihan kylliksi, on sitten lakat varpaitten kynsissä tai sormien kynsien pureskelu meneillään! :)

Minä kirjoittelen kynälläkin aika usein, melkein säännöllisesti parhaan ystäväni kanssa vaihdellaan vanhanaikaisia posteja, tykkään kirjeistä ja korteista ja oikeista kynistä!

Ihanaa kesää sinulle!