perjantai 29. heinäkuuta 2011

Vähän rempsallaan


ajatukset, asiat, tekemiset,
hujan hajan leväällään.
Pitänee tehdä listoja, pinoja, aikatauluja,
koota ajatukset ja niputtaa mietteet,
suoristaa selkä ja piukentaa vatsalihakset,
hengittää sisään ja ulos, rauhallisesti.

Taidan aloittaa siivoamisella huomenna.
Viime kerrasta kun on aikaa, paljon.
Olen odotellut viileitä päiviä,
ei oo, ei tuu,
hikoilenpa sitten kunnolla mopin varressa.Tai sitten en. 
On hyvä kirjakin kesken.

9 kommenttia:

Maria kirjoitti...

pieni hyvä siivous ja sitten ihana kirja-niitä suosittelen♥

Anonyymi kirjoitti...

Voi apua.. juuri noin minunkin on huomenna tehtävä: suoristettava selkä ja pinottava asiani järjestykseen. Loma loppuu, vaikken halua sitä vieläkään myöntää. Vitkuttelen vaan - ja huomenna sitten panikoin!

Onneksi kirjat on keksitty, ja blogit. Ne pelastavat monelta ahdistukselta ja murheelta. Antoisia lukuhetkiä ja kiitos taas koskettavasta postauksesta!

Kirjailijatar kirjoitti...

Ei helteellä VOI siivota. Ahdistaa jo käden pienikin liikautus ihan kamalasti. No, kyllä minäkin pari viikkoa sitten vähän siivosin, kun tuli vieraita. Se nyt vaan on tyhmää siivota helteellä, sanoo mies.

Minttumaari kirjoitti...

Sama täällä! Yritän yritän kovasti olla vaipumatta epätoivoon ylihuomenna loppuvan loman vuoksi. Siivoaminen kasaisi ajatukset, mutta ei jotenkin ole voimia aloittaa.

Piukennusta kaipaan minäkin :) Pupukuurin taidan aloittaa ensimmäistä kertaa vuosikausiin töiden alettua, kurjuuden maksimointia :)

Linnea kirjoitti...

Pikahikoilu ja sitten hyvällä mielllä kirjan kanssa mattokasan päälle! :-)

Kirjailijatar: Sinulla on viisas mies!

Satu kirjoitti...

Maria! Kuulostaa ihanalta:) Oli taas koko päivä sellaista viipotusta, että kaikki jäi vähän puolitiehen. Pieni siivous joo, ei niin hyvä, kun kiukutti. Ja kiukutti koko päivän, kirjan sain käsiini vasta iltamyöhällä. Nyt sunnuntai tässä tarjolla, paremmaksi toivon sitä.

Ope! Olet kyllä oikeassa, kirjat ja blogit ovat huima pelastus :) Mulla oli huono päivä eilen, se leimasi kaiken tekemisen, höh. No jos tänään parempi meininki, toivon niin. Kiitos itsellesi kun käyt lukemassa ja juttelemassa täällä luonani!

Kirjailijatar! Fiksu mies, niinhän se on. Sitten kun on ollut hellettä kuukausi ja villakoirat kasvaneet tanskan dogeiksi, vessat on ... hm...järkyttävässä kunnossa ja varpaat takertuvat keittiön lattiaan kiinni, silloin on vähän jotain tehtävä. :) Mutta pysyin kohtuudessa, sentään!

Minttumaari! Hei, onpa kiva kuulla susta! Kurjuuden maksimointia, sitäpä! :D Mulla on jo työt alkaneet, mutta nyt ahistusta aiheuttaa liian monta meneillä olevaa juttua, pää ei tiedä mihin pitäisi keskittyä missäkin järjestyksessä...Pitäisi pitää palaveri oman pään kanssa. Kivutonta töihin paluuta sinulle!

Linnea! Joo, hikoilu oli pikainen, mutta sitten oli sata muuta juuttua, mitkä veivät mun lauantain, pah. No , parempaa kohden :)

JaanaR kirjoitti...

Täällä kahden vaiheilla minäkin... Koti sieltä täältä kuin pommin jäljiltä... Käytänkö viimeisen lomapäivän siivoten, pyykäten ym. vai otanko rennosti. Kyllä nuo hommat kerkeää tehdä myöhemminkin. Ehkä.

Satu kirjoitti...

JaanaR! Kerkiää hyvinkin. On vaan niin ihana aloittaa arki kun nurkat ojennuksessa... Tosin meillä se ei koskaan ole niin, että kaikki olisi mallillaan, että siinä mielessä ihan sama! :D

Henrietta kirjoitti...

Ihana tuo eka lato/talo, se näyttää olevan hieman pullollaan, hauska.