maanantai 4. heinäkuuta 2011

Huomenta Loma!Aikainen herääminen kesäaamussa.
Parvekekahvit.
Puutarhanhoitoa
(kolmen kasvin parvekepuutarha).
Mietin, otanko kirjan vai virkkauksen käsiini.

Lapset nukkuvat vielä.
Mies aloitti työt, reipas, urhea!
Päivän tärkein puuha voisi olla
sukeltaminen niittykukkien sekaan
ja kimpun tekeminen.
Sekä iltauinti.

Aamu, jolloin ei tarvitse lähteä
vaan saa jäädä!

Mikä on sinun tärkein puuhasi tänään?
12 kommenttia:

Pikkusisko kirjoitti...

Huomenta Satu! En tiedä onko se tärkein, mutta ainoa pakollinen puuhani tänään on ruuanlaitto. Ihanaa lomaa!

Irmeli kirjoitti...

Suosittelen kirjaa! Mukavaa lomaa:)

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Oi, mikä nautinnollinen aamu! Kirja ja käsityöt molemmat ovat hyviä vaihtoehtoja. Oma tärkein puuhani tänään on joko kotieläinpihaan tai kirjastoon suuntautuva visiitti lasten kanssa. Molempia ei samaan laiskaan lomapäivään jaksa mahduttaa. ;)

Päivikki kirjoitti...

Iltauinti on ihanaa, vesi kuin samettia ja kesäyön hiljaisuus.

Sen sijaan aamu-uinti on yleensä kidutusta.Sen vuoksi harrastan sitä harvoin, vain helteisten öiden jälkeen.

Kirjailijatar kirjoitti...

Ihanaa, jos päivän tärkein puuha on iltauinti.

Minulla se taitaa olla illalla pakkaaminen, sillä ikävä kyllä täältä on lähdettävä pois.

Jenni kirjoitti...

Heippis!

Päivän tärkein puuha oli kyllä pinjatojen tekeminen E:n synttäreille. Tärkeintä siinä oli yhdessä tekemisestä nauttiminen, ideointi ja leikkiminen. Meillä esikoisen synttäreitä valmistellaan aina pitkin lomaa, kun ovat niin sopivaan aikaan.

Päivään kuului myös yhteisten piha-alueiden hoitoa ja haluan sanoa, että tuollainen kohtuullisen kokoinen puutarha on kyllä onnea ja viisautta :-). Lisää leppoisia aamusia sinulle!

leena kirjoitti...

Rentouttavaa lomaa!
Minulla tärkein puuha oli tänään kuopuksen kanssa metsässä kuljeskelu. Piti myös istuttaa pari tärkeää pensasta...
Iltauinti olisi ihana.

Lissu kirjoitti...

Dolce far niente! Hyvää lomaa. Tämän päivän tärkein juttu on mansikoiden puhdistaminen talven varalle, kunhan ensin vatsa on saanut osansa.

Satu kirjoitti...

Pikkusisko! Kiitos, on tämä onni kun ei tarvitse töihin lähteä :) Ruuanlaitto, sepä, päivittäin...eilen pääsin valmiiseen pöytään, oih! Kaunista heinäkuuta sinulle!

Irmeli! Kirja on hyvä! Monta odottamassa pinossa. Kiitos, ihanaa kesää sullekin!

Katja! Totta, ei liikaa yhdelle päivälle! Kirjasto ja kotieläinpiha ovat molemmat houkuttelevia, kumpaan päädyitte? Ihanaa viikon jatkoa sulle!

Päivikki! Totta. Meillä tänään myöhäisiltauinti edessä, saadaan auto mieheltä vasta klo 21. Kuuma päivä, lämmintä vettä riittää myöhemmällekin. Suloisia uintihetkiä sulle!

Satu kirjoitti...

Kirjailijatar! Oih voih, jäähyväiset Istanbulille...palaatte varmasti vielä, uskon. On ollut ilo seurata matkaanne, kiitos. Kaunista, onnellista kotiin asettumista, heinäkuuta!

Jenni pieni! On ollut kiireaamuja nämä muutmat, ehkä huomenna on rauhaisa heräily vuorossa :)

Nyt tarvitsen tulkkia, se risa kone kirjoitti tohon nyt sellaisen sanan, etten ymmärrä...siis mitä teitte? :) Joka tapuksessa yhteinen puuha ja vau, varsinkin synttäreitten suunnittelu, ihan parasta!! Ja heh, kohtuullisen kokoinen puutarha on todella välillä onni vaikka omaa pihaa haaveksinkin! Ihania päiviä teille sinne, kaunista ja suloista!

leena! Hyvin tärkeitä teillä siellä, ehdottomasti! Kallisarvoisia hetkiä. Kiitos, rentoutusta kaipaan, ehkä se tästä. Ihania kesähetkiä lisää sinulle!

Lissu! Mansikoita ajattelin eilen minäkin, mutten vielä hakenut. Syönyt olen ja pitäisi saada lisää, nam! Kiitos, ihania mansikan makuisia lomahetkiä sulle!

Jenni kirjoitti...

Satu, Pinjata - on se ihan oikea sana :-). Semmoinen paperinen juhla-härveli (Meksikossa ja espanjassa käytetään kai eniten), mikä rikotaan sohimalla kepillä ja sisälle on piilotettu karkkia tai jotain muuta mukavaa. Niitä myydäänkin, ihan ryöstöhintaan tietysti ja tyhmillä kuvilla. Vaan me kätevät tehtiin itse ja ihan oman näköisiä.Parempaa vointia ja kiireetöntä lomailua!

Satu kirjoitti...

Jenni! Niin, sitäkin kyllä mietin, etten vaan ymmärrä ja niinhän se sitten oli, voih! Pyydän anteeksi! Hauska idea ja toden totta te olette näppäriä, aikaansaavia ja superihania! :)