maanantai 18. heinäkuuta 2011

Jos juoksisin kovinvielä ehtisin karata arjelta.
Menisin metsäpiiloon niinkuin tämä mökki.
Olisin hiljaa paikallani, huomaamattomana.
Vanhenisin siellä, yksin, metsittyisin.
Kunnes joku yksinäisten mökkien ystävä, ohikulkija, huomaisi,
ottaisi sata kuvaa ja kuitenkin lopulta löytyisin ....On myös toinen vaihtoehto.
Laittaa hellemekko päälle, uudet lakat varpaankynsiin,
ripsiin värit, lempikorut korviin...
Hymyillä, sillä loma oli hellä ja nyt on hyvä olla.
Iltapäivällä päästää hiukset vapaaksi
ja polkaista punaisella fillarilla kesätuulen mukana kotiin...
Näin teen, hei!
6 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Niin, aina on se lohtu, että pääsee illaksi kotiin... Toivottavasti sulla oli kiva päivä.

himalainen kirjoitti...

Hyvää sinun päivääsi ja viikkoosi, kesä jatkuu onneksi vielä, se on täysi iltapäivälläkin ja illalla, se voi olla kaikkea. Hellemekkoakin :)

Ihana kesäteksti eilen, kaikki kaunis kesässä ja onneksi teillä on myös ihania suunnitelman aiheita yhdessä, ymmärsin vasta jälkeenpäin juuri sen mekon merkityksen, voi miten iloinen olen.

tinttarus kirjoitti...

Sanat juuttuvat kurkkuun. Liikutus läikähtelee olemuksessa♥ KAunis sellainen. Luin pilvitarinaasi, ammensin kesähetkiesi kauneutta. Se sulka jäi jotenkin ajatuksiin leijailemaan.

Iltoihisi leijailevia ajatuksia ja unelmia tulevasta ihanastanne♥. Heilauttele hellemekon helmoja vielä. Kesä kurkkii lähellämme vielä ja antaa paljon. "Se" mekko helmoineen hulmahdelkoon siunattuna, hyvyyttä ja rakkautta, iloa ja ikivaloa ympärillenne. Kun aika on. Huokaan taas vain, oi♥ ja vilkutan iloisen vilkutuksen luoksesi!

Hyvä neuvo oli tuo irti arjen maankamarasta askellus. Voimia arkiseen pakkoon ja paaaaaaljon suloisen pehmeitä kesäiltoja!

Maria kirjoitti...

Laita uudet lakat varpaisiin ja anna tukan hulmuta .Halit tähän päivään♥

Linnea kirjoitti...

Tadat sittenkin olla enemmän tuo alemman kuvan mökki. :-D

Satu kirjoitti...

Ninnu! Kylläpä sanot kauniisti...lohtu, että pääsee illaksi kotiin...ihana. Menetteli, maanantaiksi. Onneksi pidit mut pirteänä päivällä :) kiitos.

himalainen! Kyllä jatkuu, todella onneksi, otin heti ekasta arki-illasta taian irti ja pakenin kirjan sivuille :) Kiitos sinä, mekon merkitys on huima, onni! Voi, pitää mennä nukkumaan, aamulla aikaiseen töihin.

tinttarus! Pilvitarina...kiitos :) Sulka oli ihan huima, en tajua, miten se siihen ihan yhtäkkiä kirmasi, jotain tarkoitusta sillä oli, asiaa, selvästi. kiitos kun ajattelet kauniita siellä, sanot ja olet läsnä. Tärkeää, olet ihana. Voi sinäkin hyvin, tässä kesässä, nyt.

Maria! Niin tein. Ja illaksi pakenin muihin ajatuksiin, kirjaan. Nyt jo helpottaa. Sinulle hyvää yötä täältä, huomiselle lämpöä.

Linnea! TOIVOTTAVASTI! :D Vaikka pitkin päivää tuli kyllä mieleen tuo ylempi, piilossa, rauhassa... ;)