lauantai 6. marraskuuta 2010

Lauantaiaamua


täältä hei!
Taivaalliset kaksi vapaapäivää edessä!
Toivottavasti sinullakin.
Puuhia on kyllä, mutta mukavia sellaisia,
kotona tehtäviä ja vähän ulkosallakin.

Ihmettelen sitä, miten kovin työviikko voi väsyttää.
Onko työ liian kovatahtista?
Enkö osaa ottaa rennosti?
Olenko väsähtänyt?
Tarvitsenko lisävitamiineja? Beroccaa? Kirkasvaloa?
Vai olenko kenties huonossa fyysisessä kunnossa?
Syönkö liikaa sokeria?

Vastaan kuin tyttöni äsken, kun aamupalatoivetta kyselin...
IHAN SAMA!
Sillä nyt on viikonloppu!!


ps. Tosin vastasin kyllä tytölle,
että syötän hänelle maailman suurimman leivän,
jollen saa kunnon vastausta...
Että ehkä minäkin vielä haen kysymyksilleni
jonkin toisen vastauksen, sitten joskus maanantaina.



11 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Olen allaerginen tuolle nuorten Ihan sama -vastaukselle meillä sitä kuulee välillä myös:D Sitten sanonkin että" palvelu" meni kiinni ja ole ilman...olen kamala äiti tunnustan-ihanaa viikonvaihdetta sinulle Satu!Lepää ja tee mitä itse haluat jossain välissä-
maria

himalainen kirjoitti...

Mä ajattelen, että marraskuussa kuuluu ja saa olla väsynyt. Mä olen kait niin yhteiskuntavastainen, että ajattelen että on normaalia väsyä tänä vuodenaikana tähän menoon, ei ehkä meitä ole alun perin tarkoitettu tällaiseen. Ehkä olis enemmän tarkoitettu, että luettais Muumeja ja juotais teetä ja tehtäis kaikenlaisia pieniä puhdetöitä :)

ps. Kiitos vielä Marialle ratkaisusta tuohon ihan sama -vastausongelmaan :)

Satu kirjoitti...

Maria! Kiitos Maria kultainen, teenkin ja lepään, niin on tarkoitus, ehdin jo tässä välissä käydä pienellä kuvausretkellä kaupungilla, pusikoissa :) Nyt sataa vettä ja olen kotikolossa turvassa, kahvi tuoksuu.

Minä myös. Tänään jaksoin lauantain kunniaksi kääntää asian huumorin kautta toiseksi, mutta arjessa IHAN SAMA saa täällä myös hyvin tylyn lopun. Kamalat Äidit kunniaan! :D

Voi hyvin sinä siellä!

Himalainen! Hyvin ajateltu, niin se takuulla onkin. Olen ihan samaa mieltä, että tähän aikaan vuodesta KUULUU PESIYTYÄ, ja vaikka uinahdella yli talven, voi että, Taikatalvi on ihana, se pitäisikin lukea pitkästä aikaa, viltin alla kaakaon kanssa.

En tiedä iskikö pimeys nyt takaraivoon kunnolla, vaikka olin ajatellut etten noteeraa koko asiaa, mutta tämä viikko oli kyllä ihan yliraskas, niin että pää painoi eilen tonnin ja hartiat laahasi maata. Vaikka torstai-iltana oli se pilates. Myönnän etten osaa mennä ajoissa iltaisin nukkumaan, kun haluan tehdä vähän omiani ja myös koulupuuhia on, että kai sekin sitten tekee nuutuneen ja raskaan olon. Onneksi nyt nämä vapaat. Ihanaa viikonloppua sulle, Yhteiskuntavastainen! :)

himalainen kirjoitti...

Satu, olet ollut mielessä paljon.
Arjessa on niin paljon kaikkea, että välillä tuntuu kyllä, että pelkät viikonloput eivät millään riitä voimien keräämiseen, mutta ehkä toisaalta opiskelu ja uusi siinä tuokin uusia voimia, varmaan munkin pitäis tehdä jotain sellaista.
Toivottavasti ehdit levätä nyt oikein hyvin ja paljon. Meillä on flunssaisia muut, joten on tosi rauhallista. Tuntuu hyvältä tämä rauha. Itse olen ollut kai myös flunssassa viikolla, en vain tajunnut sitä, väsytti vain koko ajan, ei saanut silmiä auki vielä töissäkään oikein kunnolla. Vieläkin olen pyjamissa.

Irmeli kirjoitti...

Tähän aikaan vuodesta vaan ollaan väsyneitä:) pääsin ylös sängystä vasta hiljattain.... Mutta yksi hyvä asia on D-vitamiini. Itse huomaan noin yleeensä sen hyvän vaikutuksen

Satu kirjoitti...

himalainen! Kiitos samoin ;) Olen samaa mieltä, eivät riitä, pari päivää menee jo toipumiseen viikosta, niin että saa hengityksen tasaantumaan, rauhoittumaan. Kyllä sekin on totta, että opiskelu avaa uutta maailmaa, ja se on todella voimaa antavaa, vaikka vie aikaakin, tietysti. Pyjamissa on hyvä, tarkoittaa sitä, ettei ole kiire, vaan on aikaa olla, paikallaan. Nauti siitä ja parantumisia kotiin!

ps. Vastasin... viimein... :)

Irmeli! Niinpä. Nyt olisi päiväunet paikallaan! :) D-vitamiini, todellakin! Kiitos!

Rva Pioni kirjoitti...

Taltutetaan väsymystä ja pidetään pitkää pyhää. Minä ainakin nautin ja alan miettiä omia kysymyksiäni myös vasta maanantaina. Ihana, kun saa vaan olla: keriä, sarjottaa ja luokittaa kaikkea ei niin tarpeellista eikä pakollista ja miltei puolipimeässä.

Johanna kirjoitti...

Meillä tulee kans sitä ihan sama-vastausta....vasta kerran olen ärähtänyt ja silloin tuli selkeä joo! :)
Ja väsymys....ei ole ihme jos sinua väsyttää, lepäile kun olet kotona. Ja koita jotenkin muistaa, että olet kummiskin ihanassa vaiheessa, kun saat koulusta uutta ja eteenpäinvievää.
Helppo se on täältä tietty sanoa, mutta jaksamista sinulle ja koko porukalle sinne! Halaukset ja hymyä :)

Satu kirjoitti...

Rva Pioni! Ihana asenne sinulla ja olipa mukava kun poikkesit täällä, kiitos! :) On hyvä osata rauhoittua, rentoutua, se ei ole aina ihan helppoa.

Johanna! Lämmin kiitos sinä ihana, olet kyllä aikamoinen tsemppari, tiedätkös sen! Niin, siitä uudesta saa kyllä voimaa, virkeyttä, uutta näkökulmaa ja se on hyvä se. Lupaus jostakin uudesta tulevaisuudessa, vaihtelusta. On niin väärin, että työ vie mehut. Vai onko se se vai mikä se on? Oikeasti mietin, että jos olenkin vaan niin surkeassa kunnossa, ettei siksi jaksa. Lenkille? No mutta vielä sunnuntai tässä tarjolla, nautitaan siitä! Johanna, kiitos :)

Lissu kirjoitti...

Tunnen tunteen - ajalta, jolloin raahustin pimeàssà aamussa tòihin ja samaan suuntaan takaisin toisessa pimeàssà. Pimeàstà pimeààn. Silti nyt tààllà saapasmaan valossa kaipaan ihan himpan verran pohjoisen kaamosta! Olet taitava àiti, sillà murkut kaipaavat suoraa palautetta pòljille vastauksilleen. Tykkàààvàt siità enemmàn kuin 'normaalista marmattamisesta'. Rentoa sunnuntaita.

Satu kirjoitti...

Lissu! Hei sinne, sinä suloinen! Juuri niin, pimeästä pimeään...huh. Ihanaa, ihanaa, kiitos Lissu! TAITAVA ÄITI, JES JES! Olet oikeassa murkku-analyysissäsi ja tällä pääsen taas pitkälle, KIITOS! Voin lähettää sulle sinne valoon pienen pätkän kaamosta! :)