torstai 14. huhtikuuta 2011

Hailukka



olemisen tunne




7 kommenttia:

Pikkusisko kirjoitti...

No voih, ei kuulosta kauhean hyvältä. Vaikka toisaalta se voi kuulostaa sellaiselta vähän seesteiseltä ja rauhalliselta... Hyvää viikonvaihdetta joka tapauksessa!

Anonyymi kirjoitti...

No jopas. Toivottavasti viikonloppu vahvistaa oloa. Ehkäpä lämmin kuppi auringossa,ensimmäisten kukkien bongailu ja metsän tuoksu kirkastavat oloa. Täälläkin vähän sellainen viikko, että on vastapainoksi tarvinnut tehdä listaa reiluuksista, hyvästä tuurista ja ylpeyden aiheista. Halaukset Satunen, olet listallani <3.

- Jenni

Linnea kirjoitti...

Täällä myös...
mutta uskon nousuun!

Viikonloppuvoimia sinulle!

vilukissi kirjoitti...

Alkoi sanat pyörimään päässäni...jos ei surua olisi, ei ilo ilolta tuntuisi. Mitä teetkin, oleilet tai vain olemisen tunnetta haet, niin halaukset täältäkin tuuliselta pohjanmaalta.

tinttarus kirjoitti...

Ilahduin käynnistäsi♥
Itse olen laiskistunut blogikäynneissäni kun valo vie mennessään ulos:)
Hailukka on hyvä olotila silloin tällöin pienenä määränä, sillä sen jälkeen värit saavat hehkuunsa uutta ytyä ja ilolle isomman sijan.
Näin tänään kevään ensimmäiset perhoset. Nokkossemmoiset. Löivät leikkiä ilmassa ja taisivat tykätä toisistaan♥
JA ensimmäiset pörriäiset saapuivat kiusaksi.
HAlaan rutistan sinua, Satu kevätlämpöisesti. Voimaantumista ja hailukkuuden heikkenemistä luoksesi.

Satu kirjoitti...

Pikkusisko! Niin, enemmän juuri tuota seesteistä ja rauhaisaa, sivussa oloa ja hiljaisuutta, pientä alakuloakin. Viikonvaihde on ollut hyvä ja huomisellekin ihanaa tiedossa, että hyvin täällä pyyhkii, toivottavasti sinullakin siellä!

Jenni! Oi niin on vahvistanut ja sun vinkistä oikein mietin mitä hyvää tässä viikossa ollut, ja kyllä, enemmän sitä hyvää kuin muuta, joten kaikki mallillaan! Vau, listallaolo on yksi parhaimmista! :) JesJes! Halaus!

Satu kirjoitti...

Linnea! Nousussa jo kiidän, toivottavasti sinäkin! Matalapaine on niin tarpeen, vaikka siinä oleminen ei aina ole niin mieltä ylentävää... Aurinkoa huomiselle sulle!

Vilukissi! Ihanat halaukset, kiitos sinä ihana, tämä oli tärkeä ja tarpeen!!

Tinttarus! Oi perhosia, ihanaa! Hailukka on hyvä aina välillä, sellaista hiljaista, vakaata mietiskelyä, hötköilyn sivulle jättämistä, keskittymistä olennaiseen, akkujen latausta. Tämä päivä on ollut voimaannuttava. Kiitos kun ehdit kylään, minäkin olen ollut niin hiljainen täällä.