keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Pelto puut taivas


niissä asuu
mielenrauha.

Viime viikolla löysin tytön kanssa
ihanan rauhoittumispaikan,
vettäkin siellä oli
kaiken mielenrauhan ympärillä,
oli helle ja ukkonen kumisi taivaan takana.

Pitää herätä joku aamu aiemmin
ja käydä hakemassa mielenrauha
ennen päivän puuhia.



9 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Tavallaan Satu kadehdin tuota maisemaa missä asut-juuri rauhaa .Nyt kun on ollut hankalaa nukkua käden takia olen aika usein istuskellut öisin tuossa terassilla ja kuunnellut kaupungin tasaista huminaa ,meren tuoksua(sitä voi kuunnella : ))ja miettinyt millaista on täydellinen hiljaisuus.ihana ajatus tyttären ja sinun lepopaikasta -me menemme aina metsän purulle "maalle" yhdessä lenkille.Tulipa nyt tätä postausta sinulle-oli juttu kaverin puutetta vissiin : ))

Satu kirjoitti...

Maria! Mulla täällä kanssa nyt jotain juttukaverin puutetta, että kiva kun sinä siellä jutustelet kanssani! :) Uskon, että meren tuoksua voi kuunnella, hyvinkin. Minä niin kovasti kaipaan hiljaisuutta, työpäivät ovat ääntä täynnä eikä tämä kotikaan ole kovin hiljainen, hyvä, että löytyy paikkoja hiljentymiselle. Jopa tyttö, jota myös Hosuliksi kutsutaan, oli kohtuullisen hiljaa tuolla! :)

Maria kirjoitti...

Hauska tuo Hosuli!Meillä asustelevat Tiuhti ja Viuhti (3. ja 4.tytär) muumipeikko arvaat varmaan kuka -niiskuneiti on viimeisillään muuttumassa pikku mammaksi : D-kaunis Mymmeli harjaa myös punaisia hiuksiaan -pappamme on sitä mieltä että on oikeasti majakan erakko ,joka vahingossa hairahtui : )muumimamman matkaan-kuopus on ihana pikku myy.
Kiitos Satu!

Ninnu kirjoitti...

Hieno kuva! Siitä välittyy juuri se pysähtyneisyyden tunne ja hieman raskas ilma joka on ennen ukkosta. En tiedä oletko itse ajatellut sen just niin, mutta minulle tuli sellainen fiilis.

Linnea kirjoitti...

Upea taivas kuvassa!
Tuoksun kuunteleminen kuulostaa ihanan salaperäiseltä. Ehdottomasti sitä voi tehdä!

sade kirjoitti...

kyllä. kauniit maisemat ja luonto on upea voimanlähde. ihanaa.. <3

Lissu kirjoitti...

Minà herààn aamuisin n klo 6.00. Silloin on jo valoisaa, eikà aurinko ole liian paahtavaa. Tànà aamuna loppui suomalainen kahvi, mutta kohtahan sità saa nauttia Keuruun parvekkeella. Vaikka jo klo 02.00!!! Mukavia viimeisià tyòpàivià ennen ansaittua lomaa.

Kirjailijatar kirjoitti...

Hyvä, jos on paikka, josta voi löytää mielenrauhan.

Satu kirjoitti...

Maria! Voi että meidän jutusteluhetki loppui lyhyeen, kun tuli hoppu jonnekkin, enää en muista minne, kun siitä jo jokunen päivä... Otetaan uusiksi joku päivä! :) Muumit on ihania, kaikki hahmot ja tarinat ja tunnelmat...ah!

Ninnu! Kiitos kultainen! Tunnelma oli juuri sellainen, oli niin hiljaista, odottavaa ja heltaistä. Nyt odotan lämmintä takaisin.

Linnea! Kiitos, se oli niin hieno se taivas ja kaikki silloin.

Sade! Ehdottomasti. Pitäisi useammin joutaa pellon ääreen hiljentymään.

Lissu! Kiitos, vielä ensi viikko rutistetaan.

Kirjailijatar! Tarpeellista se.