tiistai 16. elokuuta 2011

Hiljaisessa päivässä

hämäränhyssyä, unta ja huilia.
Parantelen tautia, pahus.
Tässä kohtaa olisi enemmän käyttöä
hulvattomalle energialataukselle
kuin tälle toimintakyvyttömälle aivottomuudelle.
6 kommenttia:

kata kirjoitti...

Voi sua! Hulvaton energialataus tulee aikanaan... ja jaksat sentään kipeenäkin jakaa kauneutta muille, aivan ihanat ruusukuvat! Melkein tunnen tuoksun.
Paranemista pikaista toivottelen!

Satu kirjoitti...

Kata! Oi kiitos sinä mukanaeläjä siellä! Harmittaa tällainen tauti, olen sairastanut ihan liikaa viimeisen vuoden aikana, ei millään enää viitsisi.

Ihanaa, jos tuoksuu sinne sinulle asti! Lähetän täältä ajatuksia, elokuun lämmintä tuulta :)

Eija kirjoitti...

Lämpöisiä tuulia pilvisellä ilmalla lähetän sinulle tautiselle...toivottavasti pian paranet.
Aivottomuutta on ollut minulla kans todella paljon viimeaikoina, sainkin täältä kivan ja sopivan sanan tähän omaan tautiini.

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei kipeenä jälleen, parane pian!Uskomatonta, juuri viikonloppuna ihailimme lapsenlapseni 3v kanssa luontoretkellä mm vielä jäljellä olevia punaisia ruusuja, näin "kesän" ensimmäisen MEHILÄISEN, mihin ovat häipyneet vai onko se tää kivikylä vai ihminen itse?!!! Voi ei pientä koululaistasi, tohkeissaan varmaan, lenkille lähteis tapasin pienen tytön, joka kaverille vaaleanpunaisen reppunsa kans huuteli kaukaa, miten meni koulupäiväsi, liikkistä!Jaksamista!
aini
Aini

tinttarus kirjoitti...

Tässä päivässä harmaan ja sateen sylissä luoksesi vahvistava halaus♥
Sairastelu on ihan yökkistä, myötäelän vierelläsi. Itsekin kurvasin kotiin resepti laukun pohjalla. Hmh. Korva kiukuttelee.

Suloisia ruusuja. Suloinen Satu!
Voimaantumista ja aivottomuuden ohittamista sinne kuiskin.
Oman päivän valopilkkuna suloiset hetket uusien oppijoitteni kanssa täyttivät päivän. Huokaillen hyvästelin ihanan vuoteni. Uusi alkoi valoisana:)

Satu kirjoitti...

Eija! Polttelee yhä, mutta josko jo parempaan päin kääntyisi...Haa, aivottomuus on siis leviämään päin :D

Aini! Joo, vähän turhan usein olen tautinen, pöh. Kiitos sulle, hyvin täällä kuitenkin koululaisella ja kahdella muullakin pyyhkii :)

Tinttarus! Ihanaa, kiitos! Heti tuntuu paremmalta! Miten hyvä kuulla, että sinun uusi alkoi niin lempeästi, onnea ja kaikkea hyvää, iloista tulevaan1