maanantai 8. helmikuuta 2010

Maanantaina mietin


tuliko tämä päänsärky siitä, että hakkasin puolet päivästä päätäni seinään. Vai kenties siitä, että eräs psykologi sanoi kerran, että olen burn out-tavaraa. Hyvä, että sanoi, säästi minut väärältä valinnalta. Tänään ainakin olen siitä vakuuttunut.

Illalla oli Minun Pilatekseni. Poika jäi ei niin tyytyväisenä vahtimaan pikkusiskoja ja kun palasin kotiin, olivat molemmat tytöt naamat väärinä. Leikit eivät sujuneet. Toi teki sitä ja toi ei tehnyt sitä ja toi liikutti vaan sitä ja toi...jne. Vaikka pää särki, selvitin kaikki väärät naamat suoriksi, pojankin, ja tyynen rauhallisena. Oikein itsekin ihmettelin. Kiitos Pilates. Ei poistanut päänsärkyä, mutta toi kehoon tarpeellista tasapainoa.

Näin töistä tullessani miehen, joka käveli takaperin eteenpäin. Siis niinkun ihan oikeasti. Ei siinä sen kummempaa ollut, tulin vain kiinnittäneeksi huomiota. Käveli ihan reippaastikin, että jäin sitten miettimään, mikä jottei. Jos olisikin helpompaa edetä peruuttaen. Taidan kokeilla huomenna. Sen pään seinään hakkaamisen sijaan.





14 kommenttia:

sade kirjoitti...

ihania mietteitä, jotenkin niin rauhallisia pään särystä huolimatta. ja osasit ottaa niin hyvin lasten riitatilanteen. Pakko myöntää että jos olen väsynyt ja päätä särkee niin en aina osaa ottaa fiksusti vaan saatan alkaa kiukutella yhdessä lasten kanssa... :/

kata kirjoitti...

Kuvista ei kuitenkaan päänsärkyä huomaa, ihanat akvarellimaiset keväiset kuvat! Ai että.

Kirjailijatar kirjoitti...

Minäkin haluaisin nähdä miehen, joka kävelee takaperin eteenpäin :) En muista koskaan nähneeni, paitsi sirkuksessa. Kuvat olivat tosi kauniita ja seesteisiä.

vilukissi kirjoitti...

Hienosti ja aikuisten tavalla toimit! Minä olisin varmaan lähtenyt kehittämään vielä isompaa riitasoppaa, mulla ei ole tuollaista pinnaa. Takaperinkävelyä...tosi mielenkiintoista! Koitan tehdä huomenna töissä, heh

Pikkusisko kirjoitti...

No voihan, toivottavasti oli parempi tiistai. Täytyy kyllä kokeilla tuota taaksepäin kävelyä :)

Irmeli kirjoitti...

No taaksepäin kävely ei varmaankaan satu niin paljon kuin pään hakkaaminen seinään? Toisaalta, jos huomaamattaan kävelee rotkosta alas, niin se kyl sattuu. Siis kumpi lienee turvallisempi vaihtoehto?

Ehkä se kolmas vaihtoehto kuitenkin-Pilates:)

Lissu kirjoitti...

Pàànhakkaaminen tuo kipua vain omaan pààhàn - harmi! Tuo kàvelytapa olisi pelastus moneen hetkeen. Pitàisi vain hankkia peruustuspeili - siis eteenpàin-meno-peili!!!!

Tirpana kirjoitti...

Minä kokeilin myös pitkästä aikaa Pilatesta. Ja jo heti ekalla kertaa joku lukko naksahti auki. Kaikki tuntuu paljon kirkkaammalta. Olo on loistava!
Ja tuota perustusta on ehdottomasti kokeiltava.Lapsethan sitä usein tekevät. Aikuistenkin pitäisi!

Prisca kirjoitti...

Noi tilanteet kotiin palattua on niin tuttuja ja vaikka kuinka kivistäisi tai särkisi, sitä tajuaa, että pakko selvittää tai muuten ei saa rauhaa.Ihana tunne kun tuollatavalla saa tyynen rauhallisesti hommat oikeinpäin.
Hassu mies.
Oli ehkä ajatellut vaihtaa näkökulmaa elämään.
Minulla on sinulle haaste blogissani ;)

Linnea kirjoitti...

Kävelitkö takaperin? :-)

Celia kirjoitti...

Minä olen muutaman kerran kävellyt takaperin eteenpäin ihan kokeilumielessä. Sisko käveli vieressä ja ilmoitti hyvissä ajoin, kun olin kävellä vastaantulijan päälle:)

Ihanan kepeät kuvat!

Ritva kirjoitti...

joo, terveisiä vaan!
samat on tunnelmat täälläkin.

josko sit vaik huomenna takaperin eteenpäin.

aurinkokin paistoi.

Satu kirjoitti...

sade! Voi kiitos sinua! niin, kiukuttelu käy helposti multakin, tämä nyt oli poikkeus ! :D

kata! Kiitos! Raikasta vastapainoksi. on muuten pää särkenyt ihan koko viikon. Ei kiva. :(

Kirjailijatar! Oi, kiitos sinullekin! Juu, yllätyin siitä miehestä. Oli kuitenkin ihan luontevan näköistä menoa.

Vilukissi! Heh, minun pinnani on just niin lyhyt, että kun se kerrankin venyi, oli pakko heti toitottaa täälläkin! Kokeilitko töissä?

Pikkusisko! Loppuviikkoa kohden on paremmin mennyt, lukuunottamatta tätä jatkuvaa jysäriä.

Irmeli! Todella, varmasti pilates paras vaihtoehto. Ja ajattelin myös, että jos kiinnittäisin piikkimaton selkääni työpäivienkin ajaksi...

Lissu! Joo, peili on hyvä ajatus! :D

Tirpana! Pilateksessa on voimaa. Pitäisi vaan tehdä useammin kuin kerran viikossa.

aurinko ja kuu! Niin, joskus yllättävä tyyni rauha valtaa mielen, huom. joskus! ;) Näkökulman vaihto tekis mullekin hyvää, just nyt. KIITOS haasteesta!! Vastailin hetki sitten samanlaiseen, mutta kuvien selaaminen niin kivaa, että keksin jonkun jutun ja vastaan kyllä haasteeseesi! :)

Linnea! Törmäsin seinään.

Celia! Kiitos! Juu, kaveri on hyvä vierellä. Miehellä ei ollut.

Ritva! Niin, aurinko on hyvä. Loma olisi vielä parempi. Tsemppiä, sinä ihana!

Villilintu kirjoitti...

Aika hauska mies :) Toivottavasti ei missään liikenteen seassa kävellyt..