maanantai 9. elokuuta 2010

Heitä odotin




ja eilen tulivat.
Lapset kotona.
Kaikki hyvin.




11 kommenttia:

HUVIlassa kirjoitti...

Tiedän tuon tunteen. Hyvin!

himalainen kirjoitti...

Voi täällä on uutta ja kaunista. Ihania sävyjä ja tunnelmaa.
Meidän lapset on menossa, ikävä on jo. Odotan kotiin huomenna :)

Mukavaa viikkoa teille, alkaako teillä koulu tällä vai ensi viikolla..
Meillä alkaa ensi viikolla, mutta olin vahingossa katsonut, että vasta keskiviikkona ja se onkin maanantaina, voi olla kauhea yllätys lapsille.. oi voi, hajamielinen äiti.

Satu kirjoitti...

HUVIlassa! Niin, on ihanaa olla välillä rauhassa. Kuitenkin se äänekäs sähellys on sitä oikeaa eloa kodissa, missä on lapsia. Olivat viikon pois, aloin olla jo hukassa. Mutten enää.

himalainen! Kiitos :) Meillä koulu alkaa huomenna. Pojan viimeiset lomapäivät menevät hukkaan, kun murjottaa ja harmistelee, että loma lopussa. Pienin odottaa eskaria niin, että kukaan ei kohta kestä enää kuunnella. Reppu on pakattu noin sataan kertaan, nyt juuri se taitaa olla tyhjä. Keskimmäinen on sopivan tyytyväinen, niin lomaan kuin koulun alkuunkin.

Lähden tästä töihin.

Kirjailijatar kirjoitti...

Kumma miten talo tuntuukin tyhjältä ilman lapsia. Ei sillä, ettenkö välillä tykkäisi siitä, että talo on tyhjä. Mutta täytenä se on parempi.

Maria kirjoitti...

Voi miten täällä kaunista!Ja niin puhtaan raikasta ja kuitenkin tuttua!Hiivin tässä itse iltavuoroon,kolmas tytär lähtee serkkujaan hoitelemaan muutama päivä ennen lukion ja koulujen jatkoa.Ensi viikolla "valuvat"arkeen maanantaista ja tiistaista.Mieskin menee maanantaina töihin.On toisaalta helpottavaa kun tämä "syksyn aloitus"äitinä =huolehtii vaan itsensä liikkeelle:) -loma tummelma vielä täällä kirjalistat vaan seilaavat pitkin pöytiä ja pelkään menenvät hukkaan.itse aloitan ensiviikolla noiden pienten "repunpakkaajien "kanssa.Ihanaa aloittaa eskareiden opena erityislapsien jälkeen vuodeksi.Halaus Satu!

Sari kirjoitti...

Oi miten ihana uusi pohja! Nyt entistäkin mukavampi vierailla ;) Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Olen käynyt blogissasi säännöllisesti, mutta pieneen hetkeen en ole tullut kirjoittaneeksi "vieraskirjaasi" käynnistäni merkkiä. Nyt on jo pakko. ;-) Luonasi on kaunis ja levollinen tunnelma ja ihania kuvia arjestasi: kuin kotiin tulisi. :)
Sari

Satu kirjoitti...

Kirjailijatar! Tyhjä talokin on onni, mutta olen samaa mieltä, täytenä parempi.

Maria! Kiitos :) Mullakin oli niin helppo arjen aloitus, kun sain rauhassa yksin kömpiä töihin. Nyt vipinää taas riittääpi. Teillä siellä pikkuhiljaa palaudutaan arjen poluille, meilläkin koti ihan lomalookissa, tuskin kyllä mitenkään kohenee, ei kukaan taida vaivautua tekemään mitään asian eteen. :) Onnea eskariopelle ;), se onkin ihanaa, minäkin sain viime vuoden tehdä erityisryhmässä open sijaisuutta ja meillä oli siinä eskareitakin, viihdyin.

Voi että, väsyttää. Aamulla aikainen herätys, hyvää yötä!

Sari! Kiva, kiitos! :)

Sari! Lämmin kiitos! Ja tuo, kuin kotiin tulisi...voih! Ilahdutti minua suuresti, kiitos!

Päivikki kirjoitti...

minäkin täällä ;D
alan vain olla niin muissa mietteissä... ehkä ymmärrät.
Mukavan seesteinen ja sinun näköisesi blogipohja.
Ja tuo Vilja taulu on niiiiin kaunis, pitäisi kai näyttää meidän Viljalle.

Satu kirjoitti...

Päivikki! Voi, erittäin ymmärrettävää, jännät on paikat sulla! Kiitos, minäkin pidän pohjastani :). Ja sinun Viljallesi terveiset, Vilja on niin kaunis nimikin, että oivoi!

violet kirjoitti...

Kiitän uudesta ulkonäöstä. Mielestäni tämä on nyt helppolukuisempaa.