sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Kasviskeittoa










basilikalla, maistui tänään hyvältä.
Uin ja rakastuin veteen.
Tein tyynyn valmiiksi, sohvalle.
Neuloin sitä automatkoilla,
kun lomaretkeiltiin.
Sen pieni pyöreä virkattu kaveri
on vielä kesken,
tänään ei jaksa enempää,
kuten tiedätte, on kuuma.

Ai niin, kopioin koulu- ja työtodistuksiani
opiskelupaikkaa varten.
Pitäisi vielä tehdä esittely,
minusta itsestäni.
Että millainen olen,
mitä tehnyt
ja mitä sitten haluaisin.
Taidan kirjoittaa runon.









10 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Runo tai ajatelma kuten täällä blogissasi kertoo paljon sinusta Satu-kua!Ihanaa kun pääsit sinne opiskelupaikkaasi!Minulle tuli yksi helle päivä työtarjous parin vuoden takaiseen työpaikkaan jossa olin "välivuodella" omasta rankasta työpaikastani-pitäisi päättää lähtisinkö sinne tosi mukavaan ja hyvä henkiseen taloon vakkariksi vai jäisinkö tunnollisesti omaan nykyiseen ja olisin tunnollinen...

Satu kirjoitti...

Maria! Voi mikä hellepäivän työtarjous! Hyvähenkisyys on hirmuisen iso asia, siis niin iso, että vaikuttaa kyllä täysillä työn laatuun. Olen rämpinyt välillä suossa noissa työpaikoissani, nyt sellaisessa, missä viihdyn, homma toimii ja ihmiset ajantasalla. Tosin sijaisuuksia teen, joten taas vain puoleksi vuodeksi hommia, mutta se sopii mulle, varsinkin nyt kun opiskelutkin aloitan. Joko olet tehnyt päätöksesi? Helppo täältä sanoa, mutta tunnollisuus nurkkaan, nyt sellainen tilanne, että sun täytyy ajatella vain itseäsi. Valitset juuri sinulle parhaan vaihtoehdon.

Mua on alkanut hirvittää tuo opiskelu. Ja samalla olen innosta piukeena! Se tulee mutkistamaan arkeamme aikalailla ja se kai se suurin epävarmuus tässä on, itse opiskelustahan en panikoi. Mutta koitettava on, jos ei toimi, sitten heivattava.

Päivikki kirjoitti...

:O ? Onko mulla jäänyt jotain huomaamatta kun opiskelemaan meinaat.

Linnea kirjoitti...

Minusta on ihanaa ja ihailtavan rohkeaa, jos ihmiset uskaltavat esitellä itsensä uudella, erilaisella tavalla. Ei aina tylsää saavutusluetteloa. Vaan jotakin oikeaa! Hyvä sinä!!! :-)

Johanna kirjoitti...

Jänskää jänskää! Älä sure nyt valmiiksi sen opiskelun alkua, iloitse vaan. Ihan varmasti kaikki arjen asiat hakevat sitten uuden uomansa. Oikeasti kaikki on hyvin, eikös vaan!!!! Tosi hyvin! :)))))))

Maria kirjoitti...

Satu-Kulta KIITOS!

Satu kirjoitti...

Päivikki! Taitaa olla :) Kesäkuun puolella kerroin täälläkin, että pääsin opiskelemaan, HAMKiin ohjaustoiminnan artenomi-koulutukseen. Hui :)

Linnea! Niin, olen aina vierastanut sellaisia perushakemuksia, persoonattomia. Olen työhakemuksiin liittänyt valokuvia, käyttänyt värillisiä papereita, kerran kirjoitin käsin kirjeen muodossa hakemuksen. Aina on poikinut duuneja :). Nytkin, kun itseni esittelen, sen täytyy olla satumainen :)

Johanna! Olet oikeassa, kiitos! Niinhän se on, asiat hakevat paikkansa, kaikkea ei voi millään valmiiksi suunnitella ja valmistella. Kyllä olen siitä itse opiskelusta aikas onnesta soikeena,
mitä kaikkea se voikaan tuoda tullessaan! Kiitos sinä ihana.

Maria! Voi, ole hyvä, kiitos sinulle itsellesi, olet suloinen!

Satu kirjoitti...

Runo kuulostaa hyvältä. Kuulijallekin on mukavampaa saada kuulla kertojansa oloinen esitys, kuin johonkin muottiin mahdutettu sepustus.
Ja kyllä se tulevaisuus sieltä tulee omanlaisenaan, joten murheet nyt nurkkaan ja kesästä nauttimaan :)

Pikkusisko kirjoitti...

Nyt passaakin uida, kun on niin lämmintä vettä. Ja runo kuulostaa hyvältä esittelymuodolta.

Satu kirjoitti...

Satu! Olet oikeassa sinäkin. Tänään sain suuren murheen pois harteiltani,nyt helpompi taas hengittää. :)

Pikkusisko! Nyt oikein hinkuaa uimaan, minäkin, vaikken yleensä kauheasti perusta. Juu, ajatukset poukkoilee runoillen mielessni...