tiistai 22. kesäkuuta 2010

Tänään tuli kirjejossa kerrottiin,
että minut on hyväksytty.
Ovi, jota raottelin varovaisesti,
uteliaana, posket hehkuen,
se ovi avautui
ja toivotti minut tervetulleeksi!
En nyt tiedä miten tässä olisin,
hakijoita oli paljon,
pääsykokeissa oli kivaa,
koin oloni kotoisaksi
ja ihanko totta minä olen yksi valituista!
(tässä voit ehkä kuulla kuinka kiljun)

Mies haki kuohuvaa,
pitää pohtia monta asiaa uusiksi
ja pitää sitten jaksaa
käydä töissä, opiskella
ja olla äiti.
Käsi kädessä sen kaiken kanssa.
Siinä sulateltavaa ja suunniteltavaa.
Olen ihan iloisena sekopäisenä täällä!

Ovi aukeni sinne, missä tein sen
origamimaljakon.
28 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

Oikein sydàmen tàydet onnittelut, minne sitten pààsitkin. En nimittàin saanut tuota viitettàsi auki. Kyllà sinà pystyt, onnistut jne. Riemukasta juhannusta, Satu!

Pikkusisko kirjoitti...

Voi, oikein paljon onnea! Kippis!

Linnea kirjoitti...

Kippis, kippis, kippis ja onnea!!!
Ihanaa, että siltä tuli kirje - kirje on henkilökohtaisempi kuin joku sähköpostiviesti.

Satu kirjoitti...

Hei Lissu! Sain viimein linkin toimimaan :D. Kiitos sinä kultainen, olen täällä ihan ihmeissäni! HUIHUI! Kiitos, samoin sulle juhannusiloja!!

Pikkusisko! Kippis ja kiitos! Hurjaa!

Satu kirjoitti...

Linnea! Ja paksu kirje tulikin, ensi vuoden lukujärjestys ja kaikki! :D Kiitos ja kippis!

kata kirjoitti...

O-N-N-E-A !!!! ihan valtavasti onnea ja iloa, syystäkin kiljut riemusta (melkein kuuluu tänne;)
olet juhannus-kuohuvat totisesti ansainnut!! Kuulostaa mielenkiintoiselta paikalta.
Niin ja iso kiitos metsäkurjenpolvista, sain kuvan siitä itselleni nappia painamalla kun kerran annoit luvan. Nyt näen sen heti kun avaan koneen, ihanat värit ja juhannustunnelma!

Mimmi kirjoitti...

Vau! Onneksi olkoon valinnasta! Upeaa että ovi aukeni juuri sinulle. Riemukasta iltaa teille, tätä sietää juhlia!

Ninnu kirjoitti...

Halaus & Onnea! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Anonyymi kirjoitti...

Oi, onnea Satu! Ja ihanaa juhannusta ja suvea. :)
Sari

pikkujutut kirjoitti...

Suuronnittelut sinulle!!!! Superhomma! Kaikki järjestyy kyllä, aivan varmasti. Ihanaista Juhannusta!

Maria kirjoitti...

Ihania uutisia ja Paljon onnea Uudelle Opiskelijalle!Voi miten ihanaa Satu kun pääset tekemään unelmia todeksi!

elinam kirjoitti...

Onnea! Tuo olisi ollut minullakin toisena vaihtoehtona Kuopion tekstiilimuotoilija (ohjaustoiminta)- koulutuksen sijaan. Teillä varmaan on ihan samoja juttuja, mutta enemmän ohjaustoimintaan liittyvää teoriaa. Minua sen vähyys ei haitannut, kun jo aiemmassa koulutuksessa (viriketoiminnan ohjaaja) sitä oli riittävästi. Mukavat, mielenkiintoiset, inspiroivat ajat sulla edessä! Mielenkiinnolla odotan, mitä pääset tekemään, muista näyttää meille täällä :D

Vimma kirjoitti...

Ihan HUIPPUPALJON onnea sinne, tosi hieno juttu kertakaikkiaan. Sinulle ihan juuri nappijuttu, prikulleen. Jättirutistus perään ja juhannustoivotuksia sinulle ja perheelle!!

Leena kirjoitti...

Onneksi olkoon!

Mirka kirjoitti...

Onnea hirmuisesti, Satu!!

Soile kirjoitti...

Paljon onnea! Kait sitten hankit penaalin ja koulurepun ;)

Johanna kirjoitti...

Onneksi olkoon! Vautsi!
Siitä se lähtee taas ihan uusi vaihe ja vaihde päälle! Mielettömän hienoa, onnea onnea!

Satu kirjoitti...

Kata! Lämmin kiitos, olen vieläkin ihan kuutamolla asian suhteen, en todella uskonut pääseväni. Ja kiva kuulla, että sait kuvan koneellesi, mukava ajatella, että se siellä kurkkailee sinua! :)

Mimmi! Kiitokset, valinta kyllä yllätti täysin! Nyt koitan asennoitua tulevaan, opiskelu on ihanaa, se ei ole ongelma, mutta kaiken muun yhteen sovittaminen, kuten sinäkin tiedät, tulee olemaan kohtuullisen haasteellista. Tuo on sitä, mitä olen kaivannut, vaihtelua ja haastetta, toivottavasti uusiutuvat työkuviot edessä.

Ninnu! Ihanaa, kiitos kultainen, sinulle myös! ;)

Sari! Hei ja kiitos, kiva kuulla sinusta! Sinulle myös ihanaa kesäaikaa!

Pikkujutut! Kiitän kovasti ja ihana ajatus, että kaikki järjestyy, uskonkin niin, vaikka mutkia tulee eteen taatusti. Sellaista palapeliä tulee elo olemaan seuraavat vuodet. Olen siitä oikeastaan aikas iloinen! Juhannuslämpöä sinulle!

Maria! Kiitokset sinä siellä, niin juuri, unelmia todeksi, kyllä tämä on sellaista nyt. Mitään uutta ei voi saada, jollei yritä, sillä ajatuksella hain tuonne. Ja tässä ollaan, uuden edessä! Jännittää.

Paula kirjoitti...

Mahtavaa! Onnittelut! Ja oikein hyvää juhannusta!

Satu kirjoitti...

elinam! Kiitos! Saatanpa jonkun kerran sinulta kysellä, jos tulee joku tenkkapoo... :) Mulla on pohjalla sosiaalialan peruskoulutusta sekä artesaanin koulutus, tällä hyvä jatkaa, olen hirmu innostunut. Olisi ihana opiskella päätoimisesti, mutta tässä iässä ja lasten kera ei nyt ole muuta vaihtoehtoa, täytyy vaan sovitella asiat keskenään ja oikeassa tasapainossa. Vakityötä mulla ei onneksi ole, helpompi sitten samalla kuikuilla muita vaihtoehtoja, nyt työsopimus vain vuoden vaihteeseen. Ja kyllä, takuulla näytän täällä mitä matkan varrella tapahtuu, lukujärjestystä jo innoissani selailin, mosaiikkitöitä, punontaa, luonnoselua...ah! (tässä kohtaa en muista lainkaan kaikkia kirjallisia töitä ja tenttejä :D)

Vimma! Kiitos sinä ihana! :) Kyllä, olen melko varma, että tuo on juurikin oikea juttu mulle, kovasti toivon niin. Iiks, jännää! Ihanaa juhannusaikaa sullekin, ja palaan asiaan! :)

Leena! Lämmin kiitos sinulle ja mukavva, kun poikkesit!

Mirka! Kiitos suuri, olen ihan tohkeissani! :)

Soile! Kiitos! Joo, penaalin sain mieheltä, kun viimeksi kouluun pääsin (Tiikeri-penaali, oranssi) ja se toimii tulevassakin. On tosi vakuuttava aikuisopiskelijalla! ;) Ja reppu, joo, se on se yksi projekti tuhannesta, mikä on vaiheessa. Mun paras reppu ratkesi ja kuvittelin, että ompelen itse uuden. Vielä ei ole näkynyt ommeltuna, mutta jos nyt sit...olen ihan reppu-tyyppi.

Johanna! Kiitokset sulle, kyllä tämä nyt uusiksi heittää kuviot tässä perheessä, huh. Tarvitsisin taloudenhoitajan ja lastenvahdin, sitten ei olis hätäpäivää. Mahtaisko Kela myöntää? :) Kyllä kuplii sisälläni nyt, ja samalla kuristaa, että mitä ihmettä, olenko ihan hullu...Sittenpä sen näkee, ja jos mahottomaks vetää, niin sitten vaan lopetan. On sitä ennenkin jouduttu sumplimaan ja säätämään kuvioita, mieskin onneksi voi hieman järjestellä työkuvioitaan, toki tekee töitä hirmuisesti ja varsinkin jos meikä vaan opiskelee, eikä kukaan halua mua töihin puolinaisesti...No jopas nyt tähän sulle, Johanna, kaiken suolsin ulos...pää tekee aikamoista ajatustyötä juuri nyt. Ihania kesäpäiviä sinulle!

Lankastia kirjoitti...

Tosi paljon onnee ja kippis!!
Oli hauska lukea täältä oven aukeamisesta juuri samaisena päivänä, kun omassakin laatikossa oli yhtä kivaa postia, vähän erilaisesta koulusta tosin.

sade kirjoitti...

voi kuinka ihanaa!! onnea, onnea oikein paljon!!

Satu kirjoitti...

Paula! Voi kiitos sulle ja kaikkea ihanaa juhannukseesi, lämpöä, lämpöä!

Lankastia! Hei paljon onnea sinullekin, ihana juttu!! Haluaisitko paljastaa, minkälaisesta koulusta on kyse...ihan hirmuinen uteliaisuus täällä heräsi...Kivaa, kivaa! :)

Sade! Paljon kiitoksia, koitan täällä pysytellä maan pinnalla! ;)

Lankastia kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! Noo, jos nyt sitten uteliaalle kerron :)
Pääsin aikuiskoulutukseen, amk:hon, suuntana graafinen suunnittelu. Tuntuu kyllä tosi hienolta!

Satu kirjoitti...

Lankastia! Graafinen suunnittelu, ihanaa! Aivan upea juttu! Mitäs me opiskelijat! :D

Irmeli kirjoitti...

Tosi paljon onnea! Mukavat vuodet on tulossa. Rankkaakin totta kai, mutta varmasti kannattaa! Ja intenssiiviviikojahan ei taida olla kuin ne kaksi, ja sit niitä viikonloppuja? Olen tosi iloinen sun puolesta:)

Päivikki kirjoitti...

Täällä hiukan kateudesta vihertävänä lueskelen juttujasi... Onnea, onnea, onnea!!! Näin kesällä tahtoo mennä osa päivityksistä ohi. minunkin haaveeni on ollut artenoomi opinnot, mutta täältä niiden suorittaminen ja tämän perheen huoltaminen on mahdoton yhtälö. Joten on vaan tyytyminen noihin "kökkö" opintoihin, joihin ei yhtään ole enää intoa. jouduimme keväällä soittelemaan opettajia paikanpäälle ym. vitsikästä, joten päätin sitten olla loppukevään töissä. Nähtäväksi jää mitä syksyllä...

Satu kirjoitti...

Päivikki! Voi pahus, tylsä juttu! Huonoa tuuria, kun välillä pienikin kurssi voi olla antoisa. Tuollainen imee mehut, en ihmettele, että päädyit töihin!!

Kiitos onnitteluista! Oli huima ylläri, en ollenkaan uskonut pääsykokeitten jälkeen, että pääsisin, oli niin paljon hakijoita.
Olen samaa aikaa innoissani ja kauhuissani. Ja pakko olla armollinen itselle, että jos ei pysty, niin sitten ei. On meinaan aikamoinen duuni suoriutua kaikesta. Pakko kuitenkin yrittää, halu toisiin töihin on aikamoisen suuri. Meiltäkin Hämeenlinnaan on puolentoista tunnin ajomatka, vaikka kesäkeleillä ei se niin paha ole. Ja junalla mentävä välillä. Olen sellainen stressikimppu, että saas nähä kuin muijan käy. Itse opinnot kyllä kiehtovat suuresti! :)