perjantai 11. kesäkuuta 2010

Sade





vei paisteen,
mutta silti tänäänkin torilla soi.
Hienosti soikin,
eikä se sade sitten haitannut,
kun oli lempeää eikä liian kylmää.
Toki kasteli totaalisesti,
mutta mitäs sitten, kesäsade!
Ison vaahteran alla oli kuivaa,
tyttö pyöritteli siellä linnunmunan,
sen sisälle jäi tammenterho.
Tehtiin munalle yhdessä linnutkin,
se oli mukavaa.

Meillä on huomisillaksi suunniteltu
coctail-juhla.
Kun mieskin pääsee töistään lomalle,
kun kaikki ollaan viimein
vapaalla yhdessä,
niin juhlitaan.
Tiedättehän,
coctail-tikkuja ja herkkuja niihin,
eikös ne coctail-juhlat sellaiset ole.
Ja kun jalkapalloakin tulee joka päivä.
Monta syytä juhlaan!




8 kommenttia:

tinttarus kirjoitti...

Kesäsade suukottelee taas täälläkin.
Ihanat lintuset!

pikkujutut kirjoitti...

Miten sade nyt näyttääkin niin houkuttelevalta..LIntuset ovat viehättävät.

Päivikki kirjoitti...

Märkää, märkää, mutta luonto ja kukkaset kyllä meillä jo kaipaavat vettä. Välillä vettä tarvitaan, sitten saa taas paistaa. Sateessa on muuten mukava lenkkeillä!
Mukavia kokkareita teille!

Pikkusisko kirjoitti...

Mukavaa coctail-juhlaa! Meidän mummu teki aina ennenvanhaan coctail-tikkuja jouluksi.

Maria kirjoitti...

Kun sataa satakoon!Hyvää huomista sinulle ja maukkaita tikkuherkkuja:) -halit!

Satu kirjoitti...

tinttarus! Sateen suukottelu onkin niin kauniisti sanottu, sitähän se näin kesällä! Minä ihastuin noihin lintuihin kovasti! Olisin voinut tehdä enemmänkin. Kiva kun poikkesit, Tinttarus!

Pikkujutut! Meillä oli aika hauskaa siellä sateessa, sitten vielä lapset pyöräilivät ja minä kävelin kotiin, mies jäi kamoja roudaamaan, ja oltiin kyllä aika likomärkiä kotiin päästessämme, silti kaikki hilpeän iloisia! Jotain viehkoa linnuissa on, ja se hetki , kun meille opetettiin linnun teko ja kaikki siellä vaahteran alla, siinä oli jotain, mikä jää varmasti tyttösenkin mieleen.

Päivikki! Kiitos sinä, kokkarit olivat juuri sellaiset, mistä haaveilin, syötiin , juotiin, nukahdin pojan huoneen sohvalle ja herättyäni jaksoin taas pelata ja lukea ja virkata. Mahtibileet siis! Mitä, lenkkeillä?? Yritätkö siellä vihjailla, että MUN pitäisi lähteä sateeseen juoksemaan? ;) eikun oikeasti, totta puhut, silloin joskus, kun vielä olin liikkuvainen ihminen (nyt vain syön, juon ja nukun!), lenkkeilin monesti sateessa, se ON ihanaa.

Pikkusisko! Jouluksi! Aika kivaa! meillä oli hyvät herkut ja kivat juhlat, lasit kaatuili pitkin olohuoneen pöytää ja sillai, sellaista perinteistä coctail-meininkiä. ;)

Maria! Juuri niin, antaa tulla vaan, kesä silti! Juhlat juhlittiin eilen ja juuri mieheltä kysyin, että eihän tänään tapahdu mitään, että ollaanhan vaan. Mökkihöperö olen, viihdyn niin kotosalla ilman suurempaa suhinaa. Kai kuitenkin täytyy ne huvipuistoretketkin järjestää. Voi, Hosuli tuossa juuri vinkuu, ettei oo mitään tekemistä...

Mirka kirjoitti...

suloisia lintuja!

Satu kirjoitti...

Mirka! Hei ja kiitos! Siellä työpajassa olisi saanut tehdä luonnonkukista seppeleenkin, mutta sen jätimme väliin, kun olisi ollut murskana sateisessa kotiinkuljetuksessa.