perjantai 7. elokuuta 2009

Vipellettiin



Linnanmäellä keskiviikkona.
Viimeinen yhteinen lomaretki
ja kaikilla olikin hurjan hauskaa!
Villejä ääniä, värejä, liikettä!
Hurjaa menoa ja äiti kiljui villeimpänä...
(lohdullinen huomio:
"En oo koskaan kuullu sun huutavan noin lujaa!")

Iloinen päivä,
parhaassa seurassa.







Kaiken menon keskellä silmäni hakivat
hiljaista rauhaa.

Sieltä pääsimme vielä hetkeksi
nuuhkimaan kesää
peltojen keskelle...



4 kommenttia:

Lankastia kirjoitti...

Linnanmäki! Karusellissa olisi huisaa käydä, vaan miten lie sitä höykyytystä näin aikuisena kestäisi. Tykkään paljon noista kaikista kolmesta kuvasta: hyviä, hyvin rajattuja. Erityisesti ekasta ja vikasta pidän!

Celia kirjoitti...

En ole tänä kesänä käynyt Linnanmäellä lainkaan. En enää uskalla mennä mihinkään laitteeseen.
Karuselli on kyllä ihana. Musiikki ja kaikki.

Teidän reissu kuulostaa mainiolta!
Hyvä, että äitistä lähti ääntä:)

sade kirjoitti...

Kiva kun pääsitte lintsille. Me oltiin siellä kanssa tänä kesänä. Mä en päässyt laitteisiin kun olin niin kiinni meidän pikkumiehissä. niiden kanssa kävin niitä pienten laitteita läpi.. :) <3

Satu kirjoitti...

Lankastia! Kiitos kuvakommentista! Joo, aika höykytystä oli, huhheijaa...mulle ei pyörivät laitteet sovi lainkaan, mutta lasten kanssa pakko ylittää ittensä. Parasta oli pientan puolella ratsastaa hevosella :). Vedin kyllä Raketilla pilviin ja takas myös, ihan järkkyä!

Celia! Niin, mäkin yritin välttää sitä, jo taloudellisestakin näkökulmasta, rannekkeet meiltä viideltä yht. 162 e. Mutta nyt ihan hyvä mieli, että mentiin, kaikilla oli niin hauskaa. Pelkään, oikeasti, kovasti laitteissa vaikka tenavana sitä mentiin yhtä hulluina kuin nyt omat menevät. Eniten kammoan ratoja, mitä jos vuoristorata pettäisi??? Ja pyörivissä voin huonosti. Hyvin meni jako miehen kanssa, hän taas ei kestä korkeutta.

Todellakin lähti ääntä, oli oikeastaan aika hauskaa huutaa keuhkot pihalle! :)

sade! Mä olisin kanssa viihtynyt hyvin pelkästään pienten laitteissa, se kun olisi aikuiselle ollut ilmaistakin. Meidän 5 v pääsi jo isompiinkin, niin eihän ne pienet olleet enää mitään...